Sorteaza

Nu au fost gasite produse care sa corespunda criteriilor selectate de dvs.

Descriere lenjerii de pat 1+1 gratis

CUPON 1+1

Pune in cos 2 lenjerii, vei plati numai una!

Magazinul online Conforter va pune la dispoziție o gama variata de lenjerii de pat 1+1 gratis, având o calitate ridicata și preturi foarte accesibile tuturor.
Alege doua lenjerii din aceasta gama și vei plăti numai una! Daca pui doua lenjerii identice sau din acceasi gama, reducerea se va face automat!
Lenjeriile de pat sunt adesea realizate cu imprimeuri viu colorate, în stiluri clasice sau modele unice. Oferta Conforter a fost special conceputa pentru dumneavoastră, pentru a satisface toate gusturile. Credem în produsele noastre și mai ales în calitatea și rezistenta lor, de aceea va asiguram ca acestea nu se vor decolora!

Lenjeriile de pat sunt foarte ușor de întreținut. Este recomandata spălarea pe program automat la 40 °C, fără a folosi înălbitori. Rezista la spălări repetate. Am ales sa comercializam lenjerii de pat pentru a putea oferi un somn odihnitor și de calitate.

Oferă culoare dormitorului tău și mai ales îmbracă-ți somnul cu delicatețea și rafinamentul lenjeriilor de pat oferite de Conforter