Afișez toate cele 2 rezultate

Sorteaza
Pret
Tip Produs
Tip Pat
Numar piese
  • 3 (2)
Materiale
Dimensiune husa perna (cm)
Dimensiune husa pilota (cm)
Culoare
Imprimeu

Descriere lenjerii de pat Damasc 3 piese 100% bumbac

Magazinul online va pune la dispoziție o gama variata de lenjerii de pat Damasc 3 piese 100% bumbac, ce au o calitate ridicata si preturi accesibile tuturor. Aceste lenjerii de pat fac parte din gama de lenjerii Premium. Bumbacul satinat este secretul unei senzații fine si catifelate, ce sta la baza unui somn neîntrerupt.

Lenjeriile de pat Damasc Imperial sunt compuse din: 2 fete de perne 50x70cm din damasc si o husa de pilota 20×220 cm din damasc. Pentru un confort desavarsit, incercati sa plasati sub cearceaful de pat o PROTECTIE DE SALTEA. Aceste lenjerii de pat  nu necesita întreținere speciala. Spălate în condiții normale, acestea își vor păstra caracteristicile pe o perioada de timp îndelungată. Se vor alinia într-o combinație perfecta cu întreaga cromatica a încăperii în care vor fi plasate.

Formatul clasic, simplist și paleta de culori de care dispun, pretul foarte competitiv, fac din lenjeriile de pat Damasc 100% bumbac un partener de nădejde în realizarea design-ului interior. Reprezinta alegerea perfecta pentru spatii comerciale, hoteluri, cămine, hosteluri sau pensiuni dar și pentru propriul dormitor de acasă.

Alegeți acum una dintre lenjeriile noastre și bucurați-va de confortul unui somn odihnitor.