Afișez toate cele 2 rezultate

Sorteaza
Pret
Numar piese
  • 1 (1)
  • 3 (1)

Pilote puf de gasca. Pilota este un accesoriu esential cand vine vorba despre un somn de calitate. Pilota puf de gasca  este usoara, pufoasa, confortabila si nu in ultimul rand calduroasa! Mai mult, umplutura interioara, ce are o compozitie din puf si pene de gasca, face ca pilota sa fie moale si pufoasa, sa permita o aerisire buna a lenjeriei patului, asa ca nu te vei trezi transpirat si obosit dimineata, iar temperatura corpului va fi mentinuta la nivel normal, relaxarea fiind garantata.

Pilote puf de gasca. Pilota este casetata pe toata suprafata. Invelisul pilotei este un material special ce nu permite iesirea continutului. Umplutura este spalata si tratata anti-acarieni la temperatura inalta si nu prezinta miros. In coltul pilotei este atasat un fermoar de 10cm prin care se poate verifica calitatea pufului de gasca.
Are dimensiuni de 200×220 cm, fiind deci un model dublu, potrivit pentru patul dormitor. De asemenea, greutatea de 3300 de grame o face mult superioara unei plapume, care este mai grea, de obicei cade jos si e greu de tras peste corp. Iar daca vrei sa cumperi produsul pentru a-l face cadou cuiva drag, te va incanta sa descoperi ca e ambalat intr-o husa frumoasa.