Uncategorized

CUM ALEGI CELE MAI BUNE LENJERII DE PAT PENTRU HOTEL

lenjerii horeca

Sunt tot mai mulți hotelieri care investesc timp și efort pentru a se asigura că oaspeții lor au parte de un somn de calitate, noapte de noapte. O afacere profitabilă și cinstită în domeniul hotelier înseamnă clienți odihniți, prin urmare clienți fericiți.

În afară de factorii de mediu care pot influența modul în care dormim, există un singur lucru pe care hotelierii îl pot face pentru a se asigura că oaspeții lor adorm de îndată ce au pus capul pe pernă: să ofere cele mai bune lenjerii de pat pentru a garanta că vizitatorii care intră pe ușa hotelului se vor întoarce, de nenumărate ori.

De asemenea, este important ca hotelierii să ia în considerare modul în care alegerile lor de așternuturi de pat pot influența și modul în care se simte o cameră și, prin urmare, modul în care camera poate oferi un mediu optim de dormit.

Ce țesături ar trebui să alegi pentru lenjeriile de pat pentru hotel?

  • Bumbac. Fără îndoială cel mai obișnuit tip de material de lenjerie de pat, bumbacul este o alegere populară atât pentru pensiuni, cât și pentru hoteluri de cinci stele. Bumbacul este durabil, respirabil, ușor de întreținut, ușor de spălat, cu o excelentă valoare pentru bani și rezistă la nenumărate cicluri de spălare. Bumbacul mercerizat este o alegere din ce în ce mai populară pentru hotelieri, deoarece conferă lenjeriilor de pat un aspect strălucitor și luminos, dovedind că este o opțiune fantastică în materie de așternuturi.
  • Dar bumbacul egiptean? Bumbacul egiptean este de obicei considerat crème de la crème în industria HoReCa, fiind cel mai superior tip de bumbac. Bumbacul egiptean este asociat cu calitatea hotelurilor și cu produsele de ultimă generație, însă țara însăși nu este unul dintre cei mai mari producători de bumbac din lume.
  • Amestecuri din policoton. Țesătura de policoton crește, de asemenea, din ce în ce mai mult în popularitate ca alegere pentru lenjeriile de pat pentru hoteluri. Considerabil mai ieftine decât bumbacul 100% , aceste amestecuri sunt durabile și incredibil de versatile. În timp ce bumbacul trebuie călcat și are tendința de a se șifona destul de ușor, amestecurile de policoton sunt mai puțin susceptibile la cute și la contracția de la spălare.

Numărul ideal de fire pentru o lenjerie de pat de calitate pentru hotel

Cât de important este numărul de fire atunci când alegi cele mai bune lenjerii de pat pentru hotel? Chiar contează? Pur și simplu, este unul dintre puținele lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare atunci când alegi lenjeria de pat pentru hotel, însă important este să te uiți la imaginea de ansamblu, adică să evaluezi decizia ta în funcție de finisaje, țesături, calitate, dar și de numărul de fire.

Deci, ce reprezintă acest număr de fire? În forma sa cea mai simplă, înseamnă numărul de fire împletite pe o anumită suprafață, de regulă un inch – aproximativ 2,5 cm pătrați, unde se iau în calcul atât firele de lungime – urzeală, cât și de lățime – bătătură. În general vorbind, da, cu cât numărul de fire este mai mare, cu atât va fi mai moale țesătura, așadar caută lenjerii de pat cu un număr de fire mai mare de 200 TC pentru o senzație cu adevărat opulentă.

Culoarea lenjeriilor de pat pentru hotel

De obicei, hotelurile preferă ca lenjeria de pat să fie de un alb imaculat. De ce? Un simbol internațional al luxului, lenjeria de pat albă strălucitoare creează iluzia păcii, a luxului și, mai presus de toate, un loc care invită la odihnă și visare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.