Descriere Lenjerii de pat Deluxe Pucioasa 100% bumbac

Magazinul online „Conforter” va pune la dispozitie o gama variata de Lenjerii de pat Deluxe Pucioasa 100% bumbac, avand o calitate ridicata si preturi accesibile tuturor.

Este acel material pe care ni-l dorim cu totii, insa nu cunoastem exact de ce. Un motiv  ar fi ca este un material natural, pur. Exista un mit conform caruia bumbacul este dificil de intretinut, insa in realitate lucrurile sunt diferite. Nu necesita un proces indelungat de uscare si nici nu vei petrece ore intregi calcand materialul.

Majoritatea lenjeriilor confectionate din acest material se baga direct la spalat, in general la 40 de grade Celsius. De preferat sa introduceti la masina de spalat doar lenjeria de pat, fara alte materiale. Spalata singura, lenjeria se va curata mai bine. Se scoate cand este inca usor umed si se intinde cat mai bine pe sarma, astfel reducem mult din procesul de calcare.

Lenjerii din Bumbac Ranforce

Multi dintre cei ce doresc sa cumpere o lenjerie din bumbac, trec peste, atunci cand vad o lenjerie confectionata din bumbac ranforce sau ranforsat. Acest fapt insa poate fi considerat o greseala.

Multi cred ca “bumbac ranforce” este doar o denumire pompoasa pentru un material sintetic si de proasta calitate, cand de fapt, o lenjerie din bumbac ranforce poate fi chiar mai calitativa. Bumbacul ranforce este tot bumbac 100%, dar asupra lui au fost aplicate tratamente pentru a-l face mai rezistent si mai placut la atingere. Faptul ca tesatura acestuia este mai rezistenta, face lenjeria sa izoleze mai bine caldura.

Asadar, cand vezi specificatia Bumbac Ranforce, reaminteste-ti, este tot bumbac 100%, dar mult mai calitativ.

Lenjeriile de Bumbac 100% sunt adesea realizate cu imprimeuri viu colorate, in stiluri clasice sau modele unice. Oferta Conforter a fost special conceputa pentru dumneavoastra, pentru a va putea acoperi toate gusturile. Credem in produsele noastre si mai ales in calitatea si rezistenta lor, de aceea va asiguram ca acestea nu se vor decolora!

Afișez 1 - 12 din 24 de rezultate

Cearceaf pat cu elastic CPA4 140x200cm Deluxe Pucioasa Floral Albastru

47 lei

Cearceaf pat cu elastic CPA10 140x200cm Deluxe Pucioasa Floral Piersic

47 lei

Lenjerie DELUXE Pucioasa 100% bumbac ranforce DLP16, floral pink

149 lei

Lenjerie DELUXE Pucioasa 100% bumbac ranforce DLP9, floral peach

149 lei

Lenjerie DELUXE Pucioasa 100% bumbac ranforce DLP13, pacific

149 lei

Cearceaf pat cu elastic CPA6 180x200cm Deluxe Pucioasa Floral Albastru

59 lei

Set 2 Fete de perna Deluxe Pucioasa FPDP Floral Blue

30 lei

Lenjerie DELUXE Pucioasa 100% bumbac ranforce DLP17, Carina Alb

149 lei

Cearceaf pat cu elastic CPA11 160x200cm Deluxe Pucioasa Floral Piersica

49 lei

Cearceaf pat cu elastic CPA7 140x200cm Deluxe Pucioasa Floral Bej

47 lei

Lenjerie DELUXE Pucioasa 100% bumbac ranforce DLP8, floral blue

149 lei

Set 2 Fete de perna Deluxe Pucioasa FPDP13 Floral Bej

30 lei