Afișez toate cele 15 rezultate

Protectie saltea impermeabila Somnia 140×200 cm

62 lei
Adauga in cos
Protectie saltea impermeabila Somnia 140x200 cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Aceasta protejeaza salteaua de mudarie sau umezeala (impermeabila). Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura confortul optim.  

Protectie saltea impermeabila Somnia 160×200 cm

69 lei
Adauga in cos
Protectie saltea impermeabila Somnia 160x200 cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Aceasta protejeaza salteaua de mudarie sau umezeala (impermeabila). Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura confortul optim.  

Protectie saltea impermeabila Somnia 180×200 cm

75 lei
Adauga in cos
Protectie saltea impermeabila Somnia 180x200 cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Aceasta protejeaza salteaua de mudarie sau umezeala (impermeabila). Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura confortul optim.  

Protectie saltea impermeabila Somnia 90×200 cm

55 lei
Adauga in cos
Protectie saltea impermeabila Somnia 90x200 cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Aceasta protejeaza salteaua de mudarie sau umezeala (impermeabila). Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura confortul optim.  

Protectie saltea impermeabila ultrasonic 140×200 cm

68 lei
Adauga in cos
Protectia saltea impermeabila ultrasonic 140x200 cm  mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Aceasta protejeaza salteaua de mudarie sau umezeala (impermeabila). Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura confortul optim.

Protectie saltea impermeabila ultrasonic 160×200 cm

72 lei
Adauga in cos
Protectia saltea impermeabila ultrasonic 160x200 cm  mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Aceasta protejeaza salteaua de mudarie sau umezeala (impermeabila). Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura confortul optim.

Protectie saltea impermeabila ultrasonic 180×200 cm

80 lei
Adauga in cos
Protectia saltea impermeabila ultrasonic 180x200 cm  mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Aceasta protejeaza salteaua de mudarie sau umezeala (impermeabila). Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura confortul optim.

Protectie saltea impermeabila ultrasonic 90×200 cm

56 lei
Adauga in cos
Protectia saltea impermeabila ultrasonic 90x200 cm  mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Aceasta protejeaza salteaua de mudarie sau umezeala (impermeabila). Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura confortul optim.

Protectie saltea matlasata 140×200 cm

56 lei
Adauga in cos
Protectie saltea matlasata 140x200 cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura un confort optim.  

Protectie saltea matlasata 160×200 cm

61 lei
Adauga in cos
Protectie saltea matlasata 160x200 cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura un confort optim.  

Protectie saltea matlasata 180×200 cm

66 lei
Adauga in cos
Protectie saltea matlasata 180x200 cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura un confort optim.  

Protectie saltea groasa 100x200cm matlasata cu elastic EPS100

39 lei
Adauga in cos
Protectie saltea groasa 100x200cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca.  

Protectie saltea groasa 150x200cm matlasata cu elastic EPS150

61 lei
Adauga in cos
Protectie saltea groasa 140x190cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca.  

Protectie saltea groasa 180x200cm matlasata cu elastic EPS180

76 lei
Adauga in cos
Protectie saltea groasa 140x190cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca.  

Protectie saltea matlasata 90×200 cm

48 lei
Adauga in cos
Protectie saltea matlasata 90x200 cm mareste durata de utilizare a saltelei cu cel putin 50%. Matlasata pe toata suprafata, cu material de cea mai buna calitate, realizat cu utilaje de ultima generație, face ca aceste protectii sa fie foarte ușor de aplicat cu ajutorul benzilor elastice laterale si usor de întreținut. Protectia este recomandata atat segmentului casnic cat si cel Horeca Protecția  pentru saltea cu elastic protejează salteaua și asigura un confort optim.