ALEGEREA ONLINE A LENJERIEI DE PAT POTRIVITE

Nu este nimic mai bun decât un somn revigorant și întineritor care îți reîncărcă corpul, mintea și sufletul. Lenjeria de pat de calitate face diferența în calitatea somnului tău. Găsirea așternuturilor care se simt bine de fiecare dată când te bagi în pat este un adevărat lux. Dar cum ne putem asigura că am ales lenjeria de pat potrivită? Ei bine, există puține lucruri pe care trebuie să le luăm în considerare și, în afară de confort, trebuie să ne asigurăm că am ales așternuturi frumoase care se potrivesc perfect cu interiorul dormitorului nostru.

Dimensiunea lenjeriilor de pat

Trebuie să alegi lenjeria de pat pentru un pat king size (app. 198-200 x 203-210 cm), un pat queen size (app. 153-160 x 203 cm) sau pentru un pat de o singură persoană (app. 90 x 190-200 cm)? Acesta este un lucru de care trebuie să ții cont ca să alegi cearșaful de dimensiunea potrivită pentru pat.

Respirabilitatea lenjeriilor de pat

Alegerea online a lenjeriilor de pat poate deveni intimidantă din cauza varietății de așternuri disponibile pe piață. Bumbacul atât captează căldura, cât și permite aerului să circule prin țesătură, făcându-l o alegere excelentă pentru orice anotimp. De aceea, lenjeriile de pat din bumbac sunt o alegere populară printre cumpărători datorită respirabilității și confortului lor. Un alt lucru de care trebuie să ții cont este ca procesul de fabricare a așternuturilor să nu includ substanțe chimice și să fie sigur pentru pielea ta.

Materialele lenjeriilor de pat 

Există numeroase tipuri de țesături din bumbac disponibile pe piață, așa că găsirea celui mai bun material pentru patul tău ar putea necesita o mică pregătire. Unele dintre materialele de pat de lux de calitate sunt:

Bumbacul. O lenjerie de pat respirabilă, ușor de spălat și ușoară din bumbac este cea mai bună pentru utilizarea zilnică.

Inul. O lenjerie de pat din in este moale, foarte puternică, durabilă și poate dura decenii, deși ar putea fi o achiziție mai scumpă. Este o alegere ideală dacă locuiești într-un climat cald, deși se încrețește ușor.

Amestecurile. În zilele noastre există o mulțime de țesături amestecate utilizate la fabricarea așternuturilor de pat, majoritatea folosind o formă de bumbac. De obicei sunt mai accesibile și rezistente la încrețituri. Poliester-bumbac este cea mai utilizată țesătură amestecată, dar nu este la fel de respirabilă ca bumbacul și încălzește pielea.

Țesăturile lenjeriilor de pat  Țesătura și greutatea lenjeriilor de pat pot afecta cât de rigide, moi sau reci sunt. Țesătura Percale este o țesătură simplă, care tinde să fie rigidă și se simte răcoroasă pe piele, făcându-o ideală pentru nopțile nopțile toride de vară. Țesăturile din satin sunt moi, strălucitoare, cu un finisaj neted și lucios, care oferă un sentiment luxos de moliciune.

lenjerii de pat, ce model alegem?
Lenjerii de pat Moderne