Perna decor PDM4 40×40 cm

21 lei

Achizitioneaza produse de inca 300 lei si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

Stoc epuizat

Cod Produs: PDM4 Categorii: , , ,

Noua Perna din puf siliconizat PDM4 ,este prevazuta cu fata de perna detasabila si lavabila acum la un pret special, accesibil tuturor, reprezinta cadoul ideal pentru cei dragi dar si o necesitate in dormitorul tau.Aceste perne ofera camerelor tale un ambient placut si linistitor. Designul elegant si calitatea materialului  fac ca aceasta sa fie o alegere perfecta. Perna PDM4 este ideala pentru dormitoarele persoanelor dragi, copii si adulti deopotriva.

Numar piese

1

Dimensiune

40×40 cm

Compozitie interior

puf siliconizat

caracteristici cheie

Compozitie puf siliconizat
Lavabila cu fata detasabila

Tara de origine

Romania

Culoare

Gri deschis

Descriere Perna decor PDM4 40×40 cm

Perna decor PDM4 40×40 cm este un produs de buna calitate. Cum alegem cea mai buna perna, adaptata nevoilor noastre? Un articol interesant poate fi citit aici. Perna este un accesoriu esential cand vine vorba despre un somn de calitate. Perna este usoara si ofera un confort sporit. Mai mult, umplutura interioara, ce are o compozitie exclusiv din puf siliconizat,ceea ce face ca perna sa fie moale si pufoasa, oferind o pozitie de sustinere corecta pentru coloana vertebrala. Una dintre cele mai frecvente bariere in calea unui somn lung si odihnitor este suprainclazirea pe timpul noptii. Perna din puf  siliconizat antialergic ofera un flux de aerisire bun indiferent de fermitate, astfel evitand intreruperea somnului pentru a gasi partea mai racoroasa a pernei. Cu Perna matlasata PDM4 relaxarea este garantata.

Noua Perna din puf siliconizat PDM4 ,este prevazuta cu fata de perna detasabila si lavabila acum la un pret special, accesibil tuturor, reprezinta cadoul ideal pentru cei dragi dar si o necesitate in dormitorul tau.Aceste perne ofera camerelor tale un ambient placut si linistitor. Magazinul online Conforter oferta o oferta corecta si o gama variata de produse, pentru gustul fiecaruia. Designul elegant si calitatea materialului  fac ca aceasta sa fie o alegere perfecta. Perna PDM4 este ideala pentru dormitoarele persoanelor dragi, copii si adulti deopotriva.

Caracteristici

  • fata de perna detasabila si lavabila
  • Interiorul pernei este umplut cu puf siliconizat.
  • Antiaglomerare

Dimensiuni Perna decor PDM4 40×40 cm

  • 1 perna 40×40 cm

Intretinere

  • Temperatura maxima de spălare 40°C, acțiune mecanica normala, clătire normala, centrifugare normala
  • Clorinare interzisa
  • Nu se curata chimic.
  • Uscare în tambur rotativ. Program de uscare cu temperatura redusa

Nota

Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot căpăta nuanțe diferite. De asemenea, nuanțele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantata

Garantam ca acest produs este original și compania este autorizata sa comercializeze acest produs.

Numar piese

1

Dimensiune

40×40 cm

Compozitie interior

puf siliconizat

caracteristici cheie

Compozitie puf siliconizat
Lavabila cu fata detasabila

Tara de origine

Romania

Culoare

Gri deschis

PRODUSE SIMILARE