Perna matlasata Aloe Vera PMA 50×70 cm

46 lei

Achizitioneaza produse de inca 300 lei si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

Stoc epuizat

Cod Produs: PMA Categorii: , ,

Noua Perna din puf siliconizat cu Aloe Vera, acum la un pret special, accesibil tuturor, reprezinta cadoul ideal pentru cei dragi dar si o necesitate in dormitorul tau. Magazinul online Conforter oferta o oferta corecta si o gama variata de produse, pentru gustul fiecaruia. Designul elegant si calitatea materialului  fac ca aceasta sa fie o alegere perfecta.

Numar piese

1

Dimensiune

50×70 cm

compozitie husa

microfibra soft touch

compozitie interior

puf siliconizat antialergic

caracteristici cheie

Compozitie antialergica Microfibra soft touch

Descriere Perna matlasata Aloe Vera PMA 50×70 cm

Perna matlasata Aloe Vera PMA 50×70 cm este un produs de foarte buna calitate. Cum alegem cea mai buna perna, adaptata nevoilor noastre? Un articol interesant poate fi citit aici. Perna este un accesoriu esential cand vine vorba despre un somn de calitate. Perna este usoara si ofera un confort superior. Mai mult, umplutura interioara, ce are o compozitie exclusiv din puf siliconizat antialergic, face ca perna sa fie moale si pufoasa, oferind o pozitie de sustinere corecta pentru coloana vertebrala. Una dintre cele mai frecvente bariere in calea unui somn lung si odihnitor este suprainclazirea pe timpul noptii. Perna din puf  siliconizat antialergic ofera un flux de aerisire bun indiferent de fermitate, astfel evitand intreruperea somnului pentru a gasi partea mai racoroasa a pernei. Cu perna Aloe Vera relaxarea este garantata.

Noua Perna din puf siliconizat cu Aloe Vera, acum la un pret special, accesibil tuturor, reprezinta cadoul ideal pentru cei dragi dar si o necesitate in dormitorul tau. Magazinul online Conforter oferta o oferta corecta si o gama variata de produse, pentru gustul fiecaruia. Designul elegant si calitatea materialului  fac ca aceasta sa fie o alegere perfecta. Perna din puf  siliconizat este ideala pentru dormitoarele persoanelor dragi, copii si adulti deopotriva.

Caracteristici

  • Husa pernei este confectionata din microfibra soft touch alba periata de 90 gr/mp matlasata cu vatelina siliconizata de 120g/mp
  • Interiorul pernei este umplut cu puf siliconizat antialergic

Dimensiuni Perna matlasata Aloe Vera PMA 50×70 cm

  • 1 perna 50×70 cm

Intretinere

  •  Nu se spala
  •  Nu se calca

Nota

Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot căpăta nuanțe diferite. De asemenea, nuanțele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantata

Garantam ca acest produs este original și compania este autorizata sa comercializeze acest produs.

Numar piese

1

Dimensiune

50×70 cm

compozitie husa

microfibra soft touch

compozitie interior

puf siliconizat antialergic

caracteristici cheie

Compozitie antialergica Microfibra soft touch

PRODUSE SIMILARE