Perna Memory Aloe Vera 40×70 cm PMAM

115 lei

Achizitioneaza produse de inca 300 lei si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

Stoc epuizat

Cod Produs: PMAM Categorii: ,

Oferă o susținere îndelungată
Nu te vei trezi cu dureri de gât sau de spate
Ameliorează stresul
Alungă insomniile
Te vei trezi mai odihnit și mai plin de energie

Dimensiune

40×70 cm

Descriere Perna Memory Aloe Vera 40×70 cm PMAM

Perna Memory Aloe Vera 40×70 cm PMAM perfectă pentru dimineți pline de energie.Toată lumea merită un somn odihnitor după o zi plină și stresantă la muncă. Dacă nu dormi foarte bine, este timpul să verifici în ce condiții se află perna pe care o folosești. O pernă incomodă (sau chiar o pernă care nu este potrivită pentru stilul tău de dormit) îți poate strica noaptea.

Indiferent dacă îți place să dormi pe o parte, pe spate sau pe burtă, este important să ai o configurație de somn care să-ți țină coloana vertebrală în linie sau cât mai aproape de ea.

Cum să alegi cea mai bună pernă pentru tine

Când vine vorba de confortul în timpul somnului, saltelele de pat par să atragă toată atenția, iar pernele sunt adesea trecute cu vederea. Cu toate acestea, este la fel de important să folosești o pernă potrivită pentru nevoile tale, întrucât confortul tău trebuie să primeze. Alegerea unui tip greșit de pernă poate duce la disconfort în timpul somnului sau chiar dureri de gât dimineața.

Ai putea crede că fermitatea unei perne este doar o reclamă. De fapt, fermitatea unei perne este importantă, deoarece afectează direct nivelul de confort și calitatea somnului.

Perna este de 3 tipuri: moale, tare sau medie. Fiecare dintre aceste tipuri are propriile sale avantaje.

Pernă cu fermitate medie – beneficii pentru somn

Nici prea moale, nici prea tare, această pernă se potrivește persoanelor care dorm pe spate și celor care probabil își schimbă constant poziția noaptea.

Iată o listă cu mai multe beneficii în a avea o pernă medie:

  • Oferă o susținere îndelungată
  • Nu te vei trezi cu dureri de gât sau de spate
  • Ameliorează stresul
  • Alungă insomniile
  • Te vei trezi mai odihnit și mai plin de energie

Perna ta perfectă ar trebui să se simtă incredibil de confortabilă din momentul în care adormi până în momentul în care te trezești dimineața.

Perna Memory Aloe Vera 40×70 cm PMAM- Perna perfectă pentru un somn sănătos

Pernă cu formă clasică din 100% spumă cu memorie. 100%.

Spuma cu memorie vă permite să găsiți rapid poziția de dormit și răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură – deosebit de important în lunile de iarnă, când temperatura camerei este mai scăzută.

Tehnologia Airyform asigură o ventilație excelentă și o circulație a aerului, datorită orificiilor de pe toată suprafața pernei. Husă detașabilă cu fermoar, se poate curăța la domiciliu.

  • Materialul din care este confectionata husa este tratat cu Aloe Vera, proprietatile benefice ale acesteia fiind nenumarate.

Spuma cu memorie este un material extrem de elastic, o invenție NASA, care reacționează la greutate și căldură luând perfect forma corpului. Acest lucru permite o relaxare totală și limitează cu până la 80% întoarcerile din timpul somnului, contribuind la obținerea unui somn confortabil.

Tehnologia Airyform® asigură o ventilație constantă și o circulație a aerului pentru un mediu de somn plin de prospețime.

Notă

Datorită luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot căpăta nuanțe diferite. De asemenea, nuanțele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantată

Garantăm că acest produs este original și compania este autorizată să comercializeze acest produs.

Dimensiune

40×70 cm

PRODUSE SIMILARE