Husa cu elastic Catifea 180×200 cm + 2 Fete de perna JHC-Bej

85 lei

Achizitioneaza produse de inca 300 lei si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!

Cu designul său sofisticat, materialele de calitate și ușurința de întreținere, această husă se dovedește a fi alegerea perfectă pentru oricine își dorește să își transforme dormitorul într-un sanctuar al relaxării și stilului.

Numar piese

3

Material

100% poliester

Dimensiune

180×200 cm

Husa cu elastic Catifea 180×200 cm + 2 Fete de perna JHC-Bej

Husa cu elastic Catifea 180×200 cm + 2 Fete de perna JHC-Bej reprezintă o alegere excepțională pentru toți cei care își doresc să aducă o notă de confort și eleganță în dormitorul lor. Cu o textură extrem de moale și fină, această husă transformă instantaneu întreaga experiență de somn, oferindu-ți senzația de a te odihni într-un spațiu de lux și rafinament.

Atunci când te odihnești pe o asemenea suprafață, fiecare noapte devine o experiență odihnitoare și plăcută, contribuind astfel la îmbunătățirea calității somnului și, implicit, a stării tale de bine.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestei huse este sistemul său inteligent de prindere. Dotată cu elastic, husa se fixează perfect pe saltea, rămânând în poziție indiferent de mișcările pe care le faci în timpul somnului. Acest detaliu asigură faptul că vei dormi nestingherit, fără a fi nevoit să îți faci griji că husa se va desprinde sau că se va încurca.

Caracteristici Husa cu elastic Catifea 180×200 cm + 2 Fete de perna JHC-Bej

  • Dimensiune: 180×200 cm
  • Include 2 fete de perna: 50 x 70 + 5 cm.
  • Compozitie: 100% Poliester.
  • Potrivit pentru saltea: 160×200; 180×200 cm

Întreținere

  • Se spală la 40 de grade
  • Nu necesita calcare
  • Nu se sifonează
  •  Se poate usca prin centrifugare
  •  Nu se folosesc înălbitori

Nota

Datorita luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot căpăta nuanțe diferite. De asemenea, nuanțele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantata

Garantam ca acest produs este original și compania este autorizata sa comercializeze acest produs.

Numar piese

3

Material

100% poliester

Dimensiune

180×200 cm

PRODUSE SIMILARE