Lenjerii de lux – premium

Magazinul online Conforter va pune la dispoziție o gama variata de lenjerii premium, având o calitate ridicata și preturi accesibile tuturor.

Lenjeriile premium sunt realizate din materiale foarte calitative, cu țesături de mare complexitate, având la baza cea mai buna calitate de bumbac.  In aceasta secțiune veți găsi materiale rare, gen Damasc Imperial, Jaquard Deluxe, Poplin , Bumbac satinat Percale, adesea realizate cu imprimeuri viu colorate, în stiluri clasice sau modele unice. Oferta Conforter a fost special conceputa pentru a satisface toate gusturile. Credem în produsele noastre și mai ales în calitatea și rezistenta lor. De aceea va asiguram ca acestea nu se vor decolora și va vor oferi deplina satisfacție ani de-a rândul!

Lenjeriile de pat sunt foarte ușor de întreținut. Este recomandata spălarea pe program automat la 40 °C, fără a folosi înălbitori. Rezista la spălări repetate. Am ales sa comercializam lenjerii de pat premium pentru a putea oferi un somn odihnitor și de calitate.

Cel mai bun cadou pentru prieteni si rude sunt lucrurile cu adevarat necesare si utile. O optiune relevanta si practica sunt seturile de lenjerii de lux din materiale naturale, completate de un decor exclusivist. Sunt deosebit de populare fiind confectionate din jacquard, satin, matase, damasc, bumbac cu broderie, ranforce, poplin. Principalele criterii de selectie sunt dimensiunile generale, exhaustivitatea, culoarea si designul, calitatea croielii, usurinta de utilizare si usurinta de intretinere. In categoria lenjerii lux poti gasi lenjerii damasc 3 piese, 6 piese, lenjerii Damasc  Imperial 100% bumbac, Ranforce 100% bumbac, Ranforce 100% bumbac Turcia, poplin, Ranforce Ecosse, Jaquard Deluxe, lux 100% bumbac brodat, satin din bumbac 100%.

Oferă culoare dormitorului tău și mai ales îmbracă-ți somnul cu delicatețea și rafinamentul lenjeriilor de pat premium oferite de Conforter !

Afișez 1 - 12 din 349 de rezultate

Lenjerie Damasc pat dublu 100% bumbac DU25 Alb

224 lei

Lenjerie Damasc Policoton pat dublu Alb

118 lei

Lenjerie Damasc King Size 100% bumbac Negru

239 lei

Lenjerie lux Satin din bumbac STI43 Andra v2

322 lei

Lenjerie Damasc King Size 100% bumbac Lila

239 lei

Lenjerie lux Satin din bumbac STI42 Andra v1

279 lei

Lenjerie Damasc King Size 100% bumbac Antracit

239 lei

Set 2 fete de perna Damasc Policoton 50×70 cm Alb

23 lei

Lenjerie Damasc King Size 100% bumbac Turcuaz

239 lei

Lenjerie Damasc King Size 100% bumbac Gri

239 lei

Lenjerie Damasc Policoton King Size Alb

125 lei

Lenjerie Damasc King Size 100% bumbac Crem

239 lei