Saltea de pat Magnicool gel – Magniflex

4.399 lei10.025 lei

Achizitioneaza produse de inca 300 lei si beneficiezi de TRANSPORT GRATUIT!
Cod Produs: MGFLX172 Categorii: , ,

Paradiso de la Magnicool gel este o saltea fermă ce are în compoziție un nucleu dintr-un strat stabilizator de spumă moale Eliosoft cu gel și spumă cu memorie.

Spuma cu memorie răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură – acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Livrare

in 3-5 zile lucratoare

Fermitate

Moale

Garanție

Nelimitată

Dimensiune

120/200, 140/200, 160/200, 180/200, 200/200, 90/190, 90/200

Fabricat in

Italia

Brand

Magniflex

Inaltime

30 cm

Saltea de pat Magnicool gel – Magniflex

Cel mai bun mod de a te trezi revigorat este să dormi bine!

MagniCool este o saltea moale care combină spuma gel și spuma cu memorie cu materialul Magnicool inovator cu efect răcoritor. Materialul textil are în componență microbule dintr-un material special de silicat care captează căldura și oferă o senzație răcoroasă și blândă cu pielea. Reglează temperatura, permițând astfel corpului să se relaxeze mai repede și prevenind supraîncălzirea și transpirația nocturnă. Materialul textil este respirabil, nu reține umezeala și căldura.
Nucleul saltelei Magnicool este format dintr-un strat stabilizator de spumă moale Eliosoft cu gel și spumă cu memorie. Spuma gel distribuie uniform greutatea corpului și asigură un mediu constant uscat. Memory Foam HD® – spumă cu memorie care reacționează mai întâi la presiune și apoi la căldură – deosebit de importantă în lunile de iarnă când temperatura din cameră este mai scăzută. Magniflex cu Memory Foam HD®, oferă o relaxa imediată în momentul în care vă întindeți pe saltea. Acest material distribuie uniform greutatea corpului, ceea ce ușurează tensiunea acumulată în umeri, șolduri și picioare.
Proprietățile de termoreglare ale gelului, împreună cu învăluirea confortabilă a spumei cu memorie, vă permit să vă simțiți relaxat, indiferent de temperatura din cameră sau de anotimp

Saltea cu fermitate tare – beneficii

Pentru cei care nu se confruntă cu dureri de spate supărătoare, o saltea fermă va fi în general mai confortabilă. Când dormi pe o suprafață mai fermă, oasele absorb cea mai mare parte a presiunii, ceea ce înseamnă că există mai puțin stres asupra mușchilor, venelor și arterelor. Mușchii sunt mai puțin încordați, iar circulația este îmbunătățită.

Iată o listă cu mai multe beneficii în a avea o saltea tare:

  • Ajută la menținerea corpului într-o aliniere adecvată
  • Poate reduce nivelul de stres
  • Sunt mai durabile
  • Reduce presiunea asupra sistemului circulator, permițând un aport mai mare de oxigen în timpul somnului

Magnicool gel – Salteaua potrivită nevoilor tale

Salteaua Diamante Dual este o saltea fermă ce are în compoziție un nucleu din spumă Mallow Foam foarte elastică și un strat suplimentar de spumă cu memorie HD, la care se adaugă un strat de fibre moi.

Spuma cu memorie HD răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură – acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie HD, vă veți simți relaxat imediat ce vă întindeți pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare.

Materialul textil al saltelei are un design stilat semnat de Diamante Dual. Hipoalergenic, moale la atingere și delicat cu pielea.

Magniflex deține primul brevet din lume pentru ambalarea în vid și sub formă de rulou a saltelelor. Cu ajutorul tehnologiei de ambalare prin presare și vidare, volumul saltelelor este redus cu până la 90% și astfel scade combustibilul folosit și emisiile de CO2 eliberate în timpul transportului.

Astfel, pe lângă un mediu extrem de igienic pentru depozitarea saltelelor, garantăm și un transport economic oferind o grijă specială pentru mediu.

Notă

Datorită luminii la care sunt expuse produsele în timpul fotografierii, din cauza blitz-ului camerei de fotografiat, a luminii din jur sau a culorilor materialelor din jur, produsele pot căpăta nuanțe diferite. De asemenea, nuanțele pot diferi de la un calculator la altul.

Calitate garantată

Garantăm că acest produs este original și compania este autorizată să comercializeze acest produs.

Livrare

in 3-5 zile lucratoare

Fermitate

Moale

Garanție

Nelimitată

Dimensiune

120/200, 140/200, 160/200, 180/200, 200/200, 90/190, 90/200

Fabricat in

Italia

Brand

Magniflex

Inaltime

30 cm

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu exista inca recenzii.

Numai clienti autentificati care au cumparat acest produs pot scrie o recenzie.

PRODUSE SIMILARE