pilote

CELE MAI FOLOSITE MATERIALE PENTRU PILOTELE DE IARNĂ

Achiziția unei pilote de iarnă potrivite poate fi un pic dificilă, deoarece fiecare material are avantaje variate în funcție de vreme. Iată diferite tipuri de material pentru plapume, pături și pilote care vă pot oferi doar cantitatea potrivită de căldură pentru un somn bun noaptea.

Bumbac

Pilotele de bumbac sunt ideale pentru lunile de vară, primăvară și toamnă. În sezonul rece, acestea pot fi utilizate pentru căldură suplimentară împreună cu o pilotă cu umplutură din microfibră. Păturile de bumbac sunt potrivite atunci când un singur așternut nu oferă suficientă căldură.

Lână

Pilotele de lână sunt folosite, de obicei, doar în lunile mai reci, fiind o alegere mai tradițională care oferă o reglare termică bună. Păturile de lână sunt mai groase, mai călduroase și au țesături mai substanțiale. Însă pentru că vorbim de o fibră naturală, materialul respiră bine și absoarbe umezeala.

Microfibră

Păturile cu umplutură din microfibră sunt o alegere ideală pentru nopțile reci de iarnă și vin în GSM-uri diferite. Microfibra este alcătuită din fibre sintetice mai fine decât o ață și mai mici decât diametrul unui fir de mătase. Păturile sintetice sunt călduroase, dar deseori atrag o cantitate mare de electricitate statică și tind să agațe păr sau praf și să piardă din fire.

Fleece Cocolino

Pilotele cu fleece Cocolino sunt confortabile, foarte călduroase și reprezintă cel mai bun tip de pătură pentru copii. Pilotele cu fleece Cocolino sunt foarte bune la eliminarea umezelii – un alt beneficiu atunci când sunt utilizate pe patul unui copil.

Păturile de iarnă pot fi alcătuite și din materiale acrilice, puf de gâscă, cașmir, poliester tricotat și nurcă. Acestea pot fi, de asemenea, croite în materiale mai exotice, cum ar fi mătasea.

Indiferent de pilota pe care o veți alege, ceea ce contează este dacă corpul dvs. primește suficientă căldură în timpul nopții. Nu prețul, designul și nici brandul nu sunt importante, ci confortul pe care îl veți experimenta pe măsură ce dormiți bine noaptea.

Despre Conforter, dar mai ales despre un somn confortabil!

One thought on “CELE MAI FOLOSITE MATERIALE PENTRU PILOTELE DE IARNĂ

  1. Balanuca Mariana spune:

    Am cumparat mai multe lenjerii de pat din Finet Exquis gros 6 piese. Se spala usor,nu se sifoneaza,nu aluneca pe pat. Sunt foarte multumita.
    Felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *