Uncategorized

ADAUGĂ UN PLUS DE SĂRBĂTOARE CASEI TALE

Odată cu anul 2020, am început să petrecem mai mult timp în casele noastre decât am face-o în mod normal. Din acest simplu motiv, este mai important ca niciodată să facem din ”acasă” un spațiu confortabil și plin de frumos în care dorim să ne relaxăm și mai ales de sărbători.
Există multe modalități prin care putem adăuga un plus de sărbătoare casei noastre pentru a simți cu adevărat spiritul Crăciunului.

1. Lenjerii de pat România


Când este frig și plouă sau ninge afară, nu există un lucru mai bun de investit decât în lenjerii de pat confortabile: lenjerii de pat bumbac, lenjerii de pat finet sau cele mai călduroase lenjerii de pat Cocolino. La urma urmei, sezonul festiv ne întâmpină cu zile scurte și nopți lungi pe care le petrecem cuibăriți în pat la un film de Crăciun, cu o cană fierbinte de ciocolată.
Există atât de multe moduri în care putem să ne transformăm dormitorul într-un loc călduros și primitor de sărbători, de la lenjerie de pat din bumbac egiptean până la pături pufoase Cocolino și cuverturi din bumbac, pilote din bumbac sau plapume din puf de gâscă.
Gândește-te la ce îți dorești tu și să nu îți fie teamă să te răsfeți cu lenjerii de pat frumoase și moi și de calitate bună, așa cum sunt lenjeriile de pat din România.

2. Pături pufoase Cocolino


Poate că nu îți dorești întotdeaună să-ți muți plapuma din dormitor pe canapea atunci când vrei să lenevești o zi întreagă. Poate îți dorești să ai la îndemână o pătură pufoasă și călduroasă care să-ți fie companion în timpul filmelor preferate. În cazul ăsta, îți propuneri păturile pufoase Cocolino.
Țesătura formată din microfibre plușate oferă o senzație fină și moale la atingere și este alegerea perfectă pentru iarnă. O pătură călduroasă va crea o atmosferă confortabilă și nordică în orice cameră.
Te poți uita după pături cu motive de Crăciun sau pur și simplu poți alege un model generic pe care să-l folosești și după ce dai bradul jos.

3. Lenjerii in culori de iarnă


Vara ne plac schemele de culori deschise și neutre, în timp ce iarna avem nevoie de ceva mult mai cald și primitor. Schimbă pernele și păturile canapelei cu produse mai festive.
Te poți uita după produse speciale de Crăciun sau pur și simplu schimbă culorile deschise și nuanțele pastele cu nuanțe profunde de fructe de pădure.
Investește în prosoape mari din bumbac pentru baie pentru întreaga familie sau completează look-ul casei tale de sărbători cu niște prosoape festive, un covor de ușă cu motive de Crăciun și instalație perdea de lumini de Crăciun.
Acestea sunt doar câteva modalități de a crea un Crăciun confortabil. Indiferent dacă dorești să faci o schimbare mare sau doar câteva modificări subtile care schimbă întreaga stare de spirit a casei tale, nu poți da greș urmând sfaturile de mai sus.
Asigură-te că investești în lenjerii de pat confortabile, pături pufoase și perne, deoarece aceste produse nu numai că arată foarte confortabil, dar îți vor ține și de cald în acest sezon festiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.