Uncategorized

CUM ALEGI CEA MAI BUNĂ HUSA PENTRU SALTEA?

Cum aveți grijă de noua saltea? Folosiți o protecție potrivită pentru saltea? Dacă nu, știți de ce salteaua are nevoie de protecție? Și cât de mult puteți risca dacă nu folosiți o protecție corespunzătoare pentru saltea?

Husele pentru saltele sunt concepute pentru a acoperi (și uneori pentru a înveli) o saltea pentru a o feri de uzura zilnică, protejând-o de praf, alergeni și murdărie de tot felul. Dar o protecție de saltea poate contribui, de asemenea, la menținerea unei temperaturi constante în microclimatul patului și la furnizarea unei odihne mai plăcute, fără întreruperi în timpul nopții. Unele pot chiar îmbunătăți nivelul de confort al saltelei.

Protecțiile de saltele vă protejează investiția și din punct de vedere financiar. Indiferent de locul din care vă achiziționați salteaua, toți producătorii solicită ca salteaua să fie ”fără de păcat” dacă se depune o cerere de garanție. Cu alte cuvinte, o saltea murdară și pătată vă anulează garanția. De ce sunt atât de stricți în privința petelor și a murdăriei? Din cauza problemelor de sănătate pe care le pot dobândi persoanele care lucrează în fabricile de saltele – gândiți-vă la bolile care se pot transmite prin fluidele corporale – saltelele pătate (indiferent de ce a cauzat pata) nu pot fi returnate și / sau înlocuite.

De ce este necesar să vă protejați salteaua?

Înainte de a achiziționa o husă de saltea sau o protecție de saltea, este important să cunoașteți motivele pentru care este necesar să vă protejați salteaua.

 • Protecție împotriva uzurii de zi cu zi? O husă simplă din bumbac este tot ce aveți nevoie.
 • Lichide și / sau pete? Încercați o husă de saltea cu țesătură impermeabilă.
 • Alergeni, cum ar fi acarienii de praf, și păr de la animale de companie? Investiți într-o protecție de saltea care are proprietăți antialergice.
 • Purici? Soluția este o protecție de saltea complet încastrată, cu bariere împotriva insectelor de pat.
 • Confort? O husă de saltea multifuncțională  este tot ce aveți nevoie.

Adăugați calități de confort la protecția saltelei

Protecțiile de saltele sunt în mod normal o husă de protecție subțire, căptușită și / sau matlasată. Saltelele superioare sau toperele sunt plăci matlasate, mai groase, care pot îmbunătăți confortul saltelei. Stilul, grosimea și dimensiunea husei saltelei, saltelelor superioare sau topperelor pe care le alegeți depinde de obiceiurile personale de dormit (și ale partenerului dvs.).

Odihniți-vă bine și treziți-vă gata de plecare!

2 thoughts on “CUM ALEGI CEA MAI BUNĂ HUSA PENTRU SALTEA?

 1. Paraschiv Ion spune:

  Bună ziua!
  Am o saltea Magniflex Diamante Dual, cu dimensiunile: 200/160/35.
  M-ar interesa un cearceaf cu elastic de bumbac și o husa impermeabila cu elastic.

  1. Zavera Cristian spune:

   Buna ziua
   Va indrum sa alegeti modelul in functie de dimensiune.Fiecare cearceaf are in descriere si dimensiunea.Daca nu va descurcati puteti apela telefonic 0769 096 096

Lasă un răspuns